Realisaties

Lichtreclame

Lichtreclame

De gevel van uw winkel of bedrijfspand. Vaak zien klanten dit als eerste. Dan wil je natuurlijk een goede en liefst onvergetelijke eerste indruk maken. Kies dan voor een mooie lichtreclame. Wij ontwerpen en produceren lichtreclames die binnen uw huisstijl passen.

 

Waarom lichtreclame?

Met een mooie lichtreclame op uw bedrijfspand kunt u potentiële klanten naar binnen trekken. Haan Reclamewerk heeft jaren ervaring op het gebied van lichtreclame. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Want naast lichtreclame op uw gevel kunt u ook denken aan lichtbakken, verlichte doosletters en combinaties met een verlichte zuil en lichtlijnen. Wij vertalen graag uw huisstijl naar een passende uiting in lichtreclame.

 

Lichtreclame materialen

Wij gebruiken veelal aluminium doosletters, gefreesde logo’s of gegoten acrylaat met LED- verlichting. Wij kiezen voor LED omdat dit duurzaam en beter voor het milieu is én aantrekkelijker voor uw portemonnee. Bij lichtreclame bieden wij de mogelijkheid voor verlichting met de uitstraling aan de voorzijde, achterzijde of een combinatie van beide.

Date

18 maart 2019

Tags

Lichtreclame